O NOUĂ EDIȚIE SE APROPIE

Au trecut deja câteva luni de la cea de a doua ediție a competiției Trofeul Gutâi, o ediție plină de adrenalină în care atât echipajele cât și organizatorii au fost puși la grea încercare de condițiile meteo dure și schimbătoare. A fost un weekend garnisit cu de toate, iar acum ne pregătim pentru următorul recital automobilistic pe serpentinele Gutâiului.

Comunicat de presă
04 august 2022

Trofeul Gutâi 2022
Revenim în forță.

O NOUĂ EDIȚIE SE APROPIE

A trecut deja un an de la cea de a doua ediție a competiției Trofeul Gutâi, o ediție plină de adrenalină în care atât echipajele cât și organizatorii au fost puși la grea încercare de condițiile meteo dure și schimbătoare. A fost un weekend
garnisit cu de toate, iar acum ne pregătim pentru următorul recital automobilistic pe serpentinele Gutâiului.

Trofeul Gutâi, etapa cu numărul patru, se va desfășura în zilele de 27 și 28 august 2022 (sâmbătă și duminică) pe drumul național DN18, care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric, evenimentul fiind organizat de către cluburile sportive XPO Motorsport, Maya Sport și Xtreme Adventure Baia Mare.

Dacă pentru veteranii sportului auto din România, Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al
cărui asfalt impecabil șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut. 

2 comentarii

  1. Cine a scris comunicatul nu are habar de ce este Campionatul de raliuri si Viteza in coasta. Faceti bine si nu va mai faceti de ras cu asemenea comunicate bune poate pentru necunoscatori.

  2. In program aveti trecut manse de recunoasteri si concurs la CNVC 2 numai ca la Trofeul Gutai nu este etapa de CNVC 2. Iar a facut cineva care nu stie copy paste de la alte competitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.