PARTENERII Trofeul gutâi

Fără ajutorul acestor oameni cu suflet mare, evenimentele noastre nu s-ar desfășura într-o manieră atât de profesională!
Iar pentru acest lucru le mulțumim din suflet!

Hotel & Restaurant Maya's Events

Timp de 2 zile (27-28 august) gazdele noastre vor fi Hotel si Restaurant Maya’s Events!
Duminică, după terminarea curselor, Festivitatea de Premiere va avea loc în parcarea gazdelor noastre!
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
 

Mercedes-Benz by ATP Motors

Și de această dată, Mercedes-Benz by ATP Motors este partenerul nostru așa că elementul de noutate la Campionatul Național de Viteză în Coastă, etapa Trofeul Gutâi 2022, va fi adus de mașina oficială.

Noul model EQB din seria Mercedes-EQ, într-un nivel de echipare deosebit, va fi o apariție remarcabilă. ⚡

#MercedesEQ #ATPGROUP #EQB #partener #trofeulgutai2022 #campionat #vitezaincoasta
www.trofeulgutai.ro

Andana Pan

Brutărie prin tradiție, panificație prin inovație. Produse de panificație, patiserie și cofetărie, fursecuri, torturi evenimente, candybar, produse traditionale #maramures #baiamare, Andana Pan , este alături de Trofeul Gutâi și ne oferă gustări pentru voluntari și staff! Vă mulțumim!
 

COCA COLA HBC ROMÂNIA

COCA COLA HBC ROMÂNIA, sunt alături de voluntari și staff, cu băuturi răcoritoare din gama Coca-Cola și cu energizante Monster Energy , pentru a ne potoli setea, dar și logistic cu pavilioane și mese tip butoi!
 
 
 

Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș

Oriunde și oricând, mereu prezenți pentru siguranța dumneavoastră.
Salvamont Maramures sunt alături de noi la Trofeul Gutâi! Le mulțumim pentru că mereu răspund promt la solicitările noastre de a ne fi parteneri la evenimente!
 

Salcor

Alături de noi sunt prietenii de la Salcor, mereu ne spijină cu echipamente pentru ca spectatorii nostri să fie în siguranță!
 
 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

Ordinea și siguranța concurenților, dar mai ales a #spectatorilor de la Trofeul Gutâi este asigurată de Jandarmeria Maramures, vă rugăm insistent să le ascultați indicațiile!
 

Restaurant Tasty Baia Mare

Tasty Baia Mare sunt mereu alături de noi, oferindu-ne bucate alese pentru staff-ul cursei și oficialii de la FRAS!
 
 

Serviciul de Ambulanță Județean Maramureș

Zi de zi luptă pentru a ne salva viețile, , iar pe tot parcusul evenimentului Trofeul Gutâi, Ambulanta Maramures va fi alături de noi! Vă mulțumim și ne înclinăm cu respect în fața eroilor nostri!
 
 

Andrey Music TV

Chiar dacă nu veti putea fi fizic alături de noi, Andrei Bencze va avea grijă să puteți urmări toată acțiunea din confortul casei dumneavoastră! Urmăriți-ne pe AndreyMusic Tv sau pe youtube: https://www.youtube.com/…/UCbDeBDsO5RPezzGK5XheTTQ/videos
 

Snowfox Tire Center

Este foarte important ca mașina ta să fie mereu echipata cu anvelope potrivite! De acest lucru se îngrijesc partenerii noștri de la Snowfox Tire Center, cărora le mulțumim că ne sunt alături!
 
 

Consiliul Județean Maramureș

Consiliul Judeţean Maramureş este mereu alături de echipa de organizatori a Campionatului național de Viteză în Coastă – Trofeul Gutâi . Vă mulțumim pentru încredere și sprijinul acordat!
Haida hai la Maramu’! Visit Maramureș